Frakt och leverans hos WITT WEIDEN

Pålitlig och säker - du kan lita på vår leverans! Med vår moderna logistik ser vi till att dina beställda varor kommer fram på ett säkert sätt. På Witt Weiden levereras dina beställda varor på ett tillförlitligt sätt med hjälp av Postnord AB. Mindre beställningar (<2 kg) levereras vanligtvis som Varubrev 1:a klass. Om du inte vill ha detta kan du dock utesluta det i beställningsprocessen.

När levereras min beställning?
Den normala leveranstiden är ca 1 vecka, eftersom vi levererar från Tyskland. Tyvärr kan vi inte erbjuda expressleveranser för tillfället.

Hur mycket kostar frakten?
Fraktkostnaden är 50 SEK, oavsett hur stor din beställning är.

Försändelse process: Leverans till ett paketkontor
Våra försändelser levereras till ett paketkontor nära dig där du kan hämta ditt paket. Om du anger ditt mobilnummer meddelar vi dig också via sms att paketet har anlänt. Den här tjänsten är kostnadsfri för dig. Om du inte har angett något mobilnummer kommer vi att meddela dig per post. I det här fallet kan du bara hämta paketet på paketkontoret nästa dag.

Vad ska man göra vid transportskador?
Om ditt paket och/eller dess innehåll är skadat vid mottagandet ska du anmäla detta omedelbart på leveransstället när du hämtar din leverans. Eller kontakta vår kundtjänstkundservice@wittweiden.se.

Ej uthämtade paket
Om ditt paket inte hämtas ut inom 14 dagar utan att du har informerat oss om att du vill utöva din ångerrätt, kommer ditt paket att returneras till oss. Viktigt: Vi måste ta ut en avgift på 150 SEK för detta, som vi drar av från återbetalningen.