Ångerrätt

Vi hoppas att du som kund är nöjd med din beställning. Om du av någon anledning vill returnera dina beställda varor har du 14 dagars returrätt från och med dagen för mottagandet av varorna.
Självklart kan du prova produkten för att se om du gillar den. Ångerrätten gäller inte för avtal som avser en vara som med bruten försegling inte lämpligen kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl och förseglingen har brutits av konsumenten samt en vara som till sin natur är sådan att den efter leverans sammanblandas med en annan vara på så sätt att varorna inte kan skiljas från varandra.

Hur skickar jag en retur?

Så här lätt är det:
  1. Var noga med att lägga varorna i paketet i deras originalförpackning.
  2. Lägg i följesedeln.
  3. Klistra returetiketten på det väl tillslutna paketet.
  4. Lämna in ditt paket i ditt postombud. Du behöver inte direkt betala för frakten men debiteras en returavgift i efterhand.

Om du returnerar en beställning debiteras en returavgift på 55 SEK.
Om det rör sig om en reklamation kommer Witt Weiden dock att stå för portokostnaden.
Kontakta kundtjänsten om du vill göra en reklamation.

Du har 14 dagar på dig att returnera varorna till oss efter att du har mottagit din beställning. För mer information om ångerrätten hos Witt Weiden, se våra allmänna villkor. Om du endast returnerar delar av din beställning återbetalas inga fraktkostnader.

Returadress: Vänligen skicka din retur till:
Witt Weiden c/o Posten Logistik AB, 207 05 Malmö

Om du saknar din returetikett kan du kontakta vår kundtjänst. En ny returetikett skickas till dig så snart som möjligt.

Vänligen returnera inte olika beställningar i ett paket. Du måste returnera varje beställning separat.

Återbetalning

Om du utnyttjar din ångerrätt kommer Witt Weiden att återbetala det belopp du betalat för varan.
Efter mottagande och inspektion av returen kommer återbetalningen vanligtvis att ske inom 21 dagar via den betalningsmetod som du valde när du gjorde din beställning. 
Vi kommer att överföra det belopp du betalat till dig efter att ha dragit av alla rabatter och kuponger. Observera att rabattkoden inte kan användas igen.

Byte

Tyvärr är byten inte möjliga. Vänligen returnera en vara och beställ den önskade varan på nytt.

Reklamation

Om du har en reklamation kan du kontakta vår kundtjänst antingen via e-post (kundservice@wittweiden.se) eller via telefon 010-1755441 (måndag-fredag 8-21, lördag-söndag 9-15. Numret debiteras som ett samtal inom Sverige).

Om felet i produkten är ett tillverkningsfel eller en transportskada, står Witt Weiden naturligtvis för fraktkostnaderna, returfrakten och kostnaden för produkten. Om vår kundtjänst inte får en reklamation kommer returkostnaderna automatiskt att behållas.