Modetips t-shirts med spets

 1. T-shirts med spets – det är det som gör dem speciella
 2. Hur kombinerar jag t-shirts med spets?
 3. Måste jag ha något under en t-shirt med spets?
 4. T-shirt med spets: hur tar jag hand om dem ordentligt?
 5. T-shirts med spets – oemotståndliga följeslagare till många tillfällen
T-shirts med spets kommer med romantiska detaljer och ger din outfit något extra. Oavsett om den är gjord helt av transparent spets, med en färgad bakgrund eller med individuella spetselement: en t-shirt med spets är ett blickfång i alla sammanhang och kan kombineras på många olika sätt. Följande sammanfattning erbjuder inspiration om hur du gör detta perfekt.

T-shirts med spets – det är det som gör dem speciella

Topparna finns i många former. De har alla den brutna optiken gemensamt. Mellanrum lämnas mellan de enskilda trådarna under produktionen, vilket skapar ett mönster. En klassiker är Reticella-spetsen med sina konstnärligt utformade ornament.
Du kan få t-shirts med spets i många varianter. Här är några exempel:
 • Kortärmade tröjor med ståkrage och genomskinliga spetsinlägg i dekolletage
 • Långärmade tröjor med genomskinliga spetsärmar
 • Enkla t-shirts med subtila spetskanter på fållen
 • Kort- eller långärmade tröjor helt i spets och fodrade med ogenomskinligt foder
 • Tunikatröjor med lekfulla spetsinlägg på ärmar och halsringning
Färgerna är också varierade. Klassikerna är toppar i vitt och svart. T-shirts i intensiva färger, som starkt rött, sofistikerat violett, varmt grönt eller elegant midnattsblått, är mycket populära som modeblickfångare.
T-shirts gjorda av fodrad spets i kontrasterande färger tillför spänning till utseendet. Svart spets på krämbakgrund utstrålar en lyxig touch. Rött och svart bildar en förförisk duo.

Hur kombinerar jag t-shirts med spets?

Du kan bära spetströjor vid många tillfällen. När du kombinerar den med andra klädesplagg är tillfället och din föredragna modestil avgörande: Tycker du om att bära en chic outfit eller föredrar du en sportig sådan? Gillar du det romantiskt eller med en rockig touch? Här är några idéer för din look med en spetsskjorta:
 • En långärmad tröja med spetskant vid halsringningen är perfekt för din kontorsgarderob. En byxdräkt passar bra till detta. Tips: Låt spetsen bara vara en subtil hint genom att knyta en sidenscarf runt halsen.
 • Bomullströjor med spets används till vardags. Lägg till en touch av romantik till en jeansoutfit med en t-shirt med spets. En avslappnad bomullstunika plus spetskanter och trumpetärmar hyllar det vilda 70-talet. Tips: Utsvängda jeans passar perfekt in i ensemblen.
 • En tröja av svart spets ser särskilt elegant ut och är en riktig klassiker för kvällsevenemanget. Kombinera en silkeslen, glänsande tröja med en förförisk V-ringning i spets med eleganta svarta byxor eller en knälång pennkjol.
 • Är du inbjuden till ett bröllop? En spetströja i känsliga pastellfärger används till detta tillfälle. En kjol av silkeslent, flytande material fulländar det festliga helhetsintrycket.
 • Spetströjor i vitt ger din outfit en lätt, somrig touch. Du gör ett fashion statement med en outfit som består av en vit skjorttunika med spets och färgglada byxor. Med en vit spetströja och en lätt maxikjol skapar du en romantisk semesterlook.

Måste jag ha något under en t-shirt med spets?

Allt beror på tröjan. Transparenta modeller tillåter en att tänka ett varv till. Många kvinnor känner sig mer bekväma att bära en topp eller långärmad skjorta under. Sist men inte minst får du på så sätt snygga effekter, till exempel med en topp i kontrastfärg. Fodrade spetströjor är inte genomskinliga, så du behöver inte nödvändigtvis bära något under.

T-shirts med spets: hur tar jag hand om dem ordentligt?

Spets är ömtåligt: de sammankopplade ömtåliga trådarna får inte komma i kontakt med vassa föremål som dragkedjor eller nitar i tvättmaskinen. Kardborrefästen kan också skada dem och slita upp de fina trådarna. Du kan förhindra detta genom att tvätta dina spetströjor separat i en tvättpåse.
Kontrollera tvättlappen innan du tvättar för första gången. Där får du reda på maxtemperaturen. Som regel kan toppar med spets tvättas i 30 grader. Ställ in din maskin på ett hand- eller ömtåligt program och använd alltid ett skonsamt eller ylletvättmedel. De innehåller speciella ämnen för skonsam rengöring.
Torktumlaren är tabu. Värmen kan skada de fina trådarna. Lägg hellre dina spetströjor på torkställningen. En mjuk handduk under förhindrar märken och absorberar fukt och din tröja kan snabbt användas igen.

T-shirts med spets- oemotståndliga följeslagare för många tillfällen

En t-shirt med spets är symbolen för romantiska ytterkläder. Spets förför och ger din garderob en speciell touch. Vad utmärker tröjorna:
 • Det finns olika typer av spetsar, olika mönster och tillverkningsteknik.
 • Oavsett om det är sportigt eller elegant: t-shirts med spets finns i många stilar.
 • T-shirts med spets passar bra till en affärsgarderob såväl som till en fritidsoutfit och en festlig klänning.
 • Du kan uppnå skickliga effekter med genomskinliga t-shirts med spets genom att bära en skjorta i kontrastfärg under.
 • Var försiktig när du tvättar: en tvättpåse skyddar de känsliga fibrerna. Använd ett skonsamt tvättmedel och lufttorka dina t-shirts med spets.