Modetips lång skjorta dam

  1. Därför är långa skjortor så smickrande
  2. Kombinera långa skjortor - dos och don'ts
  3. Lång skjorta dam - skönhet längs hela längden

Därför är långa skjortor så smickrande

En helt vanlig dag är ofta full av olika aktiviteter. Du kanske åker till jobbet på morgonen, äter lunch med dina kollegor inne i stan, shoppar eller handlar mat på vägen hem, fixar till i hemmet, går till ett spinningpass på gymmet för att sedan kanske slappna av med ett glas vin på soffan med en bra bok. Därför är det viktigt att du känner dig bekväm i dina kläder från morgon till kväll. Det finns inget utrymme för tankar som: “Det sticks här” eller “Det skär in i magen” eller “Den här blusen stramar åt för mycket över bysten” - livet är för kort för sådant!
Lösningen: en bekväm lång skjorta för dam!
Långskjortor fungerar som ett moderiktigt plagg på kontoret, på fritiden, på restaurangen, på en tjejkväll, etc. Vart du än är, en smickrande lång skjorta för dam är det rätta valet, som dessutom trollar bort dina problemområden, som ju bara känns som problemområden i fel kläder. Längden på skjortan kommer helt enkelt att fuska bort magen, höfter och lår.
Denna längd på långa skjortor kan variera. I vår onlinebutik hittar du modeller som når strax ovanför rumpan med en längd på över 70 cm, men vi har även långa skjortor dam som är över 80 cm långa - perfekta för att bäras som en sommarklänning.
Långa skjortor passar till varje säsong: en lång skjorta för dam med långa ärmar i kombination med leggings och ett par kängor skapar en fantastisk vinterlook. Den långa skjortan med spets ser festlig ut - särskilt i eleganta färger som svart eller lila.
Under de varma sommarmånaderna är det bäst att bära långa skjortor med korta ärmar eller, ännu luftigare, ärmlösa långskjortor i kombination med capribyxor - och beroende på längd, även som en klänning. Det perfekta materialet för långa skjortor på sommaren är bomull.

Kombinera långa skjortor - dos och don'ts

Även om långa skjortor smickrar varje figurtyp utan att behöva stylas alltför mycket, så finns det ändå några tips att tänka på när det gäller olika kombinationer:
  • Välj gärna smala byxor eller leggings till din långa skjorta. Här ligger då fokus på benen. Ju smalare byxorna desto mer attraktiv blir silhuetten. Leggings är därför speciellt populära som matchande plagg.
  • Undvik platta skor. Platta modeller som ballerinor är oslagbart bekväma. Men de sträcker varken på benen eller skapar en dynamisk, upprätt gångstil. Ballerinaskor passar bra ihop med blusar dam och damjeans, men vi skulle inte rekommendera dem tillsammans med långa skjortor.
  • Därför: Ju längre skjortan är desto högre skor bör du välja! En mycket enkel formel är: smala byxor + skor med klackar = oändligt långa ben. Våga sätta benen i rampljuset!
  • Piffa till din långa skjorta med vackra halsband och örhängen. Långa halsband är som gjorda för att kombineras med långa skjortor. Men du kan också uppnå fantastiska effekter med ett bälte: Bär det enkelt och löst runt midjan eller knyt det. Detta skapar en mycket kvinnlig look.

Lång skjorta dam - skönhet längs hela längden

En lång skjorta dam är härligt feminin och samtidigt avslappnad och skön att bära, samt enkel att kombinera. Hitta rätt modell för rätt tillfälle:
Asymmetrisk lång skjorta
Den längre fållen på sidorna döljer bredare höfter och ser otroligt bra och fräck ut!
Lång skjorta med volanger
För den här långskjortan skapade vi volanger i fållen som en detalj. Raffinerat och smickrande!
Lång skjorta med mönster och av spännande material
Spets gör enklare skjortor till förföriska blickfångare.
Glamorös lång skjorta
Det glittrar och glimmar! Många glittrande paljetter drar ögat mot fållen.
Med dessa tips kan du bläddra i vårt breda sortiment av långa skjortor dam och beställa de direkt i vår onlinebutik, till låga priser.