Modetips trikåklänning

När det gäller feel-good-faktorn så kan bara en fluffig morgonrock slå en trikåklänning. Men till skillnad från den mer privata loungewear så kan du stolt visa upp din trikåklänning ute på stan. Med en turtleneck eller rund halsringning, med traditionell stickning eller virkning- trikåklänningar är spännande favoriter som magiskt byter look hur enkelt som helst.

Hur kombinerar du en trikåklänning?

Casual, sportigt, kvinnligt eller elegant - trikåklänningar erbjuder oändliga kombinationsmöjligheter. Ankelstövlar med stilettklackar eller coola axelstövlar, plus en trendig handväska, ger den avslappnade trikåklänningen den perfekta dosen elegans på nolltid. En stor trend för trikåklänningar på vintern är nyanser av rött eller kungsblått med långa ullkappor eller fleecejackor. Lägg till din personliga touch med accessoarer som tjocka halsdukar, silkeslena halsdukar eller ett statement-halsband. Lackade stövlar som matchas med en trikåklänning är en häftigt vågad look.

Vilken typ av trikåklänning passar din figur bäst?

Fin stickning sätter din silhuett perfekt i scen. Ribbade modeller sträcker visuellt på kroppen. Kortare trikåklänningar i A-linjeform betonar dina kvinnliga kurvor och skräddarsydda snitt med mer svängande kjolar döljer större lår och höfter.

Kan jag ha på mig en trikåklänning på kontoret?

En trikåklänning förvandlas snabbt från ena looken till den andra. Du kan absolut ha på dig en trikåklänning även på kontoret. Välj mer subtila färger och välj en skräddarsydd modell. Kombinera klänningen med tjocka svarta strumpbyxor och kängor.

Skötselråd för trikåklänning

Speciellt med stickade kläder är kvalitet och god vård viktigt om du vill njuta av plagget länge. Handtvätt är inte nödvändigt för alla produkter, men ett speciellt ulltvättmedel måste användas i alla fall. Därför bör du definitivt följa skötselråden. Till exempel är det enkelt att ta hand om en materialblandning av jungfruull, polyamid, bomull och viskos. Däremot kräver trikåklänningar tillverkade av naturliga fibrer särskild försiktighet för att minska nopprisken.