Modetips sommarklänningar

  1. Sommarens mode
  2. Uppklädda sommarklänningar till sommarfesten
  3. Sommaroutfits för varje dag
  4. Sommarklänningar på en blick

Sommarens mode

Trender kommer och trender går, men blommiga sommarklänningar är alltid populära under våren och sommaren. Satsa på en tidlös design och klassiska mönster med mindre blommor och växter, eller välj ett större och progressivare mönster med starka färger för att sticka ut.
Cut-out-klänningar syntes flitigt på kändisar under förra året och fortsätter dominera den röda mattan även i år. Till våren och sommaren kan du välja mellan cut-outs i olika utförande, från enkla detaljer till större mönster, vilket gör det möjligt för vem som helst att testa trenden.
Sommarens färger är inspirerade av naturen. De mest framträdande färgerna på catwalken är limegrön och starka toner av rosa och gul. Gå hela vägen genom att välja en enfärgad klänning eller förstärk en mer nedtonad look med hjälp av framträdande accessoarer i sommarens accentfärger.

Uppklädda sommarklänningar till sommarfesten

Smoking, sommarfin, frack eller kavaj – oavsett klädkod finns det mängder med klänningar för sommarens cocktailparty, födelsedagsfest, bröllop eller jubileum. Ska du på sommarfest ute i skärgården, ett studentfirande i trädgården eller en 50-årsfest på takterassen mitt i stan? Hos oss hittar du alternativ för alla festligare tillfällen.
Väck uppmärksamhet och stick ut genom att välja en enfärgad klänning i starka toner eller vackra tyger med färgrika mönster. En midi- eller maxiklänning kan enkelt kläs upp med ett par klackar, men passar även stilrena sandaler, coola sneakers eller rockiga kängor.
En vit klänning passar perfekt till mer formella tillfällen och kan enkelt kläs upp eller ner med hjälp av smycken och styling, såsom fjädrar och glitter. Matcha skorna med väskan och hårets accessoarer eller välj en klänning i ett lyxigare material för en mer uppklädd känsla.

Sommaroutfits för varje dag

Välj en vardagsoutfit som ger dig den perfekta balansen mellan stil och komfort för dagens alla ärenden. För den kreativa kan en stor huvtröja, stickade tröjor eller långa kavajer enkelt förvandlas till en snygg sommarklänning. Du kan även använda stilar med en tydligare design, såsom off-shoulder-klänningar eller maxiklänningar. De passar såväl till vardags som till helgens brunch med familjen eller vännerna.
Det avgörande är materialet, längden och hur du väljer att styla den. Om du vill klä ner något som känns uppklätt kan du haka på trenden med att bära jeansslacks eller leggings under klänningen. Om du vill addera lite extra glam eller stil kan du alltid välja ett par klackar, en stylad frisyr eller stora accessoarer.

Sommarklänningar på en blick

  • I sommar är det trendigt att välja en enfärgad klänning eller förstärka en mer nedtonad look med hjälp av framträdande accessoarer i sommarens accentfärger.
  • Matcha skorna med väskan och hårets accessoarer eller välj en klänning i ett lyxigare material för en mer uppklädd känsla.
  • Vi har ett stort utbud av sommarklänningar, men för den kreativa kan även en stor huvtröja, stickade tröjor eller långa kavajer enkelt förvandlas till en snygg sommarklänning.