Modetips kjolar med fickor

En kjol med fickor är det perfekta plagget för att kunna ha med sig mobil, plånbok och nycklar utan att behöva bära runt på en handväska. Kjolar är överlag ett mångsidigt plagg som du kan matcha och styla på många olika sätt och ha på dig på kontoret, viktiga affärsmöten, under fritiden eller på restaurang. Med de mångfacetterade modellerna av kjolar med fickor och våra råd hittar du den perfekta kjolen för varje tillfälle.
 1. Kjolar med fickor - olika färger och snitt
 2. Styla din kjol med fickor
 3. Vilka skor passar bäst till kjolar med fickor?
 4. Kjolar med fickor i korthet

Kjolar med fickor - olika färger och snitt

Vill du ha en kjol med fickorna utanpå eller dolda på insidan? Stora, påsydda fickor på en vadlång kjol är trendriktigt, jeanskjolar med fickor på rumpan mer sportigt och ungdomligt. Ibland vill man kanske också välja en kjol med enbart dekorativa fickor, som kan sys på plagget på ett mer kreativt vis.
Oavsett vad du är ute efter, hos oss hittar du ett stort utbud av kjolar med fickor i olika längd, färger och snitt.
Urvalet sträcker sig från en färgstark blandning av vävda kjolar, kjolar i skinnimitation, klockade kjolar, ullkjolar, långa kjolar, kjolar med resår i midjan och mer. Oavsett om det är för vardagen, för promenader genom staden eller för festliga tillfällen: i vår onlinebutik hittar du garanterat en modell som passar dig.
 • Svart kjol med fickor: Man kan aldrig ha nog med svarta kjolar tycker vi. Det är ett basplagg som du enkelt kan kombinera med en vit damtoppT-shirt eller vit skjorta och ett par vita sneakers.
 • Vadlång kjol med fickor: Den vadlånga kjolen med fickor borde du packa med för din solsemester och när du vill framhäva dina brunbrända ben och snygga vader. Om du väljer en åtsittande modell så kan du stoppa in en kortärmad, pastellfärgad sidenskjorta i kjollinningen och kombinera med ett par snygga kilklackar. Fickorna gör att du kan vara helt “hands-free”!
 • Jeanskjolar med fickor: Jeanskjolar med fickor passar till varje figur, kan kombineras på en mängd olika sätt och jeansmaterialet gör den hållbar och robust.
 • Långa kjolar med fickor: Den vanligaste typen av kjol med fickor är den långa och flytande kjolen. Ett populärt plagg framförallt på sommaren som framhäver din midja, faller snyggt över rumpa och lår och ger dig rörelsefrihet där du slipper oroa dig för att den ska glida upp för högt. Här brukar fickorna sitta längs tyget på insidan, för att bekvämt kunna stoppa in händerna eller ta med sig mobilen och nycklarna.

Styla din kjol med fickor

 • Vida kjolar med fickor: Om du bär en vid kjol med fickor bör den kombineras med en åtsittande damtopp. Om du väljer en kjol som är hög i midjan så bör överdelen antingen vara kort eller stoppas i midjebandet. Kombinera med en kort jacka eller kavaj som framhäver mitten av kroppen om du ska ta på dig en vid och lång kjol med fickor.
 • Snäva kjolar med fickor: Snäva kjolar med fickor stylas bäst i kombination med löst-åtsittande toppar och blusar. Matcha denna kjol med en blusjacka eller kavaj som är antingen snäv den med, eller oversize. För en mer glammig och rockig look kan du slänga en skinnjacka över axlarna och dra på dig ett par clunky kängor.
 • Placering av fickorna: Beroende på din kroppsform så finns det enkla knep som gör att placeringen av fickorna antingen framhäver eller betonar dina höfter och din rumpa. Generellt så brukar en bred och låg placering av fickor på baksidan av kjolen vara mest fördelaktigt. Har du smala höfter så kan du experimentera med stora fickor på sidan.

Vilka skor passar bäst till kjolar med fickor?

Med lämpligt utvalda skor ger du din outfit en speciell touch:
 • Sneakers passar bra till en maxikjol med fickor.
 • Kombinera somriga knälånga kjolar med luftiga sandaler.
 • Skapa en tidlös outfit med öppna ballerinaskor och en kjol med fickor, oavsett längd och skärning.
 • Framhäva dina vackra ben med en trekvartslängd jeanskjol med fickor och ett par klassiska enfärgade pumps.

Kjolar med fickor i korthet

 • En kjol med fickor är det perfekta plagget för att kunna ha med sig mobil, plånbok och nycklar utan att behöva bära runt på en handväska.
 • Stora, påsydda fickor på en vadlång kjol är trendriktigt, jeanskjolar med fickor på rumpan mer sportigt och ungdomligt.
 • Hos oss hittar du ett urval av vävda kjolar, kjolar i skinnimitation, klockade kjolar, ullkjolar, långa kjolar, kjolar med resår i midjan och mer.