Modetips jeanskjolar

  1. Hur stylar du din jeanskjol?
  2. Välj rätt skor till jeanskjolen
  3. De senaste jeanskjoltrenderna

Hur stylar du din jeanskjol?

Vad passar till en jeanskjol? Från sportigt till elegant, allt är möjligt! Här är lite inspiration för din jeanskjol:
  • Western-look: Denna look betonar jeanskjolens robusta stil. Alla nyanser av blått från ljust till mörkt är lämpliga för detta. Bär den med en snygg rutig blus och ankelboots för en komplett outfit!
  • Feminina pasteller: Särskilt populärt på sommaren: vita jeanskjolar som stylas snyggt med en romantiskt damblus med blomtryck, ballerinor, pumps eller sandaler i mjuka pastelltoner.
  • Jeans överallt: Blus, västkavajkjol – älskar du allt i jeansmaterial? Det finns ingen anledning att begränsa sig! En av våra favoriter är den vita jeansjackan som passar till nästan alla skjortor och även över lätta sommarklänningar!

Välj rätt skor till jeanskjolen

  • Sandaler: Med eller utan klackar - sandaler passar perfekt till din nya jeanskjol. Det fina med sandaler är att du kan välja mellan otaliga färger och därför kombinera dem på otaliga sätt och vis.
  • Ballerinor: Om du föredrar platta skor är ballerinor det bästa valet under varma dagar. De passar perfekt till en jeanskjol, eftersom du kan vara ute och gå i dem från morgon till kväll. Vi rekommenderar speciellt ballerinor av läder som lätt anpassar sig till foten och minskar antalet tryckpunkter – även om du går barfota i skorna.
  • Pumps: Ett par snygga pumps förvandlar din jeanskjol till ett elegant plagg. Klacken förlänger dina ben och ger dig dessutom en bättre hållning. Denna kombo passar perfekt för sommarfester, en konferens eller andra festligheter.
  • Stövlar: Under vårens första dagar, med en höstoutfit eller till och med på vintern: Din jeanskjol kan bäras oavsett väder. Under kallare dagar kan du dra på dig leggings eller varma strumpbyxor tillsammans med ett par stövlar. På så sätt är du redo för höst och vinter på nolltid, även med en jeanskjol!

De senaste jeanskjoltrenderna

Skapa en individuell look med olika detaljer
Färgen, och hur kjolen har blivit tvättad, är avgörande. Tydliga sömmar, coola tvättar och enstaka flätade detaljer är underbara exempel på mer variation vid köp av jeanskjolar. Om du vill skippa handväskan kan du även välja en kjol med fickor.
En jeanskjol behöver inte alltid vara blå
Självklart är klassikern denimblå, som varje kvinna borde ha i sin garderob! Men du kan även välja andra färger, såsom vitt eller svart.