Modetips tunna byxor

 1. Hur du stylar dina tunna byxor
 2. Vilka tunna byxor passar bäst till kontoret?
 3. Byxtips: Hitta den perfekta tunna byxan för din figur
 4. Tunna byxor i korthet

Hur du stylar dina tunna byxor

Tunna byxor har - som namnet hintar om - generellt sett tunt tyg och finns i en mängd olika modeller med långa, korta, vida och mer åtsittande ben. De finns i bomull, siden, viskos, linne, syntetfiber och mer och du kan självklart välja bland många olika färger. Det fantastiska med tunna byxor är att det finns många enkla stylingknep som förvandlar dem beroende på när du vill bära dem:
 • Luftiga tunna byxor i ankellängd för semestern: Välj ett par tunna capribyxor i snygg korallröd färg eller den klassiskt eleganta vita modellen för soliga och varma semesterdagar.
 • Tunna bermudashorts för avslappnade vardagsaktiviteter: Kombinera ett par tunna bermudashorts med en enkel vit damtopp och en kofta för kvällen.
 • Tunna linnebyxor när du har bråttom: Linnebyxor är alltid moderiktiga, och kan bäras vid i stort sett alla tillfällen: hemma, på stan, på kontoret och på grillfesten eller skärgårdsfesten. På sommaren är det enkelt att snabbt dra på sig ett par linnebyxor kombinerat med en enkel t-shirt, en oversize kavaj och ett par sandaler för en klassiskt skandinavisk look.

Vilka tunna byxor passar bäst till kontoret?

Tunna byxor är det perfekta valet för varma sommardagar och passar bra till både kontoret och sommarfesten i trädgården. Välj ett par vida byxor, såsom de klassiska Marlene-byxorna, som garanterar ett snyggt och professionellt utseende. Vida byxor generellt är mer bekväma än åtsittande byxor om du måste sitta länge framför datorn eller vid ditt skrivbord.

Byxtips: Hitta den perfekta tunna byxan för din figur

När du köper nya tunna byxor vill du se till att de sitter så bra som möjligt. Ingenting ska synas igenom och det ska kännas bra att röra sig i dem. Följande snitt och detaljer säkerställer en bra passform för tunna byxor:
 • Tunna byxor är extra mjuka över mage och höfter. De ska inte skära in och begränsa rörelsefriheten, utan snarare tvärtom.
 • Modeller med högt midjeband döljer en putande mage och kan därför kombineras med snäva eller korta damtoppar och tröjor. Ett par tunna byxor med långa ben skapar en lång och smal silhuett, oavsett vilken figurtyp du har.

Tunna byxor i korthet

 • Tunna byxor liknar mest de klassiska dambyxorna fast i tunt tyg som är perfekt för varma sommardagar.
 • Tunna byxor finns i bomull, siden, viskos, linne, syntetfiber och mer och du kan självklart välja bland många olika färger.
 • För kontoret garanterar ett par tunna vida byxor ett snyggt och professionellt utseende. De är mer bekväma än åtsittande byxor om du måste sitta länge framför datorn eller vid ditt skrivbord.
 • Tunna byxor är extra mjuka över mage och höfter. De ska inte skära in och begränsa rörelsefriheten, utan snarare tvärtom.
 • På sommaren är det enkelt att snabbt dra på sig ett par linnebyxor kombinerat med en enkel t-shirt, en oversize kavaj och ett par sandaler för en klassiskt skandinavisk look.