Modetips byxor med resår i midjan dam

 1. Vad är byxor med resår i midjan?
 2. 5 byxtips: Med dessa passformar lockar du fram din fantastiska figur
 3. Ett par byxor, 4 kombinationer - tips för att välja en outfit
 4. I vilka mönster och material finns det byxor med resår i midjan dam?
 5. Skötselråd för dina byxor med resår i midjan dam
 6. Dra på och känn dig bra: en översikt över byxor med resår i midjan dam

Vad är byxor med resår i midjan?

Byxor med resår i midjan dam har inga knappar, inga dragkedjor och är enkla att bara dra på. Eftersom det speciella med detta plagg är det mjuka elastiska midjebandet, så sitter dessa byxor extra bekvämt runt höfter och midja. De är därför extremt bekväma att ha på sig och är en av favoriterna bland dambyxor. Vad gör dem så speciella? Från vår synpunkt så är samspelet mellan komfort och stil mycket tydligt. De finns till exempel som dra-på-jeans, veckade byxor eller capribyxor. Tack vare sin trendiga mångfald kan dessa bekväma byxor bäras antingen eleganta på kontoret, sportiga på fritiden eller trendiga i vardagen.

5 byxtips: Med dessa passformar lockar du fram din fantastiska figur

För att se till att dina byxor med resår i midjan dam passar dig perfekt och matchar din personliga stil bör du vara uppmärksam på dessa fem viktiga aspekter:
 1. Ett elastiskt midjeband garanterar en härlig bärkomfort. På så sätt kommer dina byxor inte att skära in i magen och du kan enkelt röra dig
 2. En skärning med sömmar framtill är väldigt figurvänlig. Det gör att dina ben ser smalare ut
 3. Korta slitsar längst ner på fållen ger byxor med resår i midjan en klassisk touch och kan kombineras med pumps för en professionell kontorslook
 4. Byxor med iögonfallande tryck framhäver bara de kurvor som du vill framhäva, beroende på var på byxan trycket sitter.
 5. Leggings med fothälla och sydda pressveck sträcker på benet och passar perfekt ihop med ett par stövlar

Ett par byxor, 4 kombinationer - tips för att välja en outfit

Med sina många variationer öppnar byxor med resår i midjan dam upp för många stylingalternativ så att du kan matcha din outfit:
 1. Den smakfulla vardagslooken: För en vardaglig ensemble, välj dessa byxor i jeanslook tillsammans med en lätt tunika.
 2. Den avslappnade fritidslooken: Ett par löst skurna leggings med fothälla är sportiga i kombination med en tryckt tröja.
 3. Den seriösa kontorslooken: När du inte har tid för att stå och välja kläder, glid helt enkelt in i dina eleganta byxor med resår i midjan med pressveck. I kombination med en snygg blus och en blazer gör du ett imponerande intryck vid dina möten.
 4. Den trendiga stadslooken: För fikat med din bästa vän, använd dina favoritbyxor med blommönster, som du på ett smart sätt kan kombinera med en ärmlös topp.

I vilka mönster och material finns det byxor med resår i midjan dam?

Urvalet av byxor med resår i midjan dam överraskar med sina många olika variationer: Från casual joggingbyxor till capribyxor och byxor i ankellängd till varma termiska byxor har du ett brett urval. Under sommaren rekommenderas lätta dra-på-byxor i mjuk bomull och mjuk, flytande viskos. De luftiga tygerna är bekväma att bära i varma temperaturer och känns sköna mot huden. För kontoret lämpar sig stretchiga byxor av ett strykfritt material. Det elastiska materialet betonar din silhuett.

Skötselråd för dina byxor med resår i midjan dam

Dra-på-byxor är lika bekväma som de är lätta att ta hand om. Kontrollera tvättrådsetiketten innan du tvättar dem. För att dina nya byxor inte ska slitas bör du tvätta kläder av syntetfibrer i högst 30 grader celsius. När du stryker ska du också se till att du väljer en lämplig nivå.

Dra på och känn dig bra: en översikt över byxor med resår i midjan dam

Byxor med resår i midjan dam visar att bekväma byxor kan användas likväl på jobbet som på fest. Dessutom finns de i många olika mönster och tyger.
 • Byxor med ett elastiskt midjeband ger dig härlig bärkomfort, eftersom de anpassar sig till din figur och behåller sin passform oavsett vilken rörelse du gör.
 • Byxor med fothälla och pressveck ser eleganta ut.
 • För vardagliga shoppingrundor med din bästa vän kan du ha på dig exempelvis tryckta byxor som du kan kombinera med en ljus topp.
 • När du tvättar, se till att inte tvätta dina byxor med resår i midjan dam över 30 grader celsius så att midjebandet inte slits ut.