Få dina kurvor i form!

Dessa exklusiva underklädesnyheter från wäschepur BODY FIT formar effektivt, underbart skonsamt och osynligt.

De hjälper oss att bevara våra små hemligheter och att framhäver vår vackra siluett. Den andningsbara spacer-kvaliteten ger gott om stöd och skimrande tyll spelar med sexig genomskinlighet. Högkvalitativ leavers-spets ger desutom en charmig touch.

Det är underkläder som gillar mig!

Alla modeller i en överblick

Finns i vitt, svart och puder, beroende på modell.


Alla modellerna i detalj

Ta reda på vad som gör våra bodyfit underkläder så speciella!

Min nya favoritbehå för varje dag

Ingen svettning, inga fula märken! Den första bh:n helt i andningsbar spacer-kvalitet. Superlätt, härlig fri känsla och extremt bekväm, men ändå extremt formstabil och tack vare sin tredimensionella struktur särskilt temperaturreglerande för ett behagligt kroppsklimat.

Den extra högt skurna ryggen döljer perfekt små problemzoner och förhindrar att valkar uppstår. De sömlösa kuporna anpassar sig till varje byst och skapar en vacker dekolletage.

Särskilt vackert: den nätfodrade utskärningen på de breda, bekväma axelbanden. Tack vare den speciella bygeln garanterar den här modellen ett perfekt stöd - även i stora storlekar!

Till artikeln ❭


Super mjuk shaping trosa

Perfekt under figurnära kläder: De här shaping trosorna i supermjuk och lätt genomskinlig tyll är en riktig allroundare! Den elastiska sömmen på baksidan gör att din rumpa ser rundare och fastare ut.

Det finns inga sömmar på sidorna så att inget syns. En annan fördel: den dubbelt förstärkta framsidan ger en plattare mage.

Till artikeln ❭


Jättemjuka trosor

Som genom ett trollslag modellerar de här trosorna i enormt mjuk och samtidigt formande mikrofiberkvalitet en fantastisk figur. Tack vare den sömlösa ytan syns ingenting, inte ens under åtsittande kläder.

Till artikeln ❭


Vadderad bh med högkvalitativ leavers vävd spets: Min absoluta favorit!

Den här bh:n med bygel övertygar – helt och hållet! Den högkvalitativa blandningen av högklassig leavers spets på kuporna och den extremt formstabila spacer-kvaliteten som knappt märks på huden gör den till en riktig succé för oss.

Dessutom sitter den perfekt på bysten och ger en snygg siluett. Den extra högt skurna ryggen döljer skickligt små problemområden och förhindrar att valkar uppstår. De speciella byglarna skapar en snygg dekolletage och ger optimalt stöd!

Till artikeln ❭


Lätt genomskinlig string

Med den här midjehöga string framhäver du skickligt din feminina sida! De lätt genomskinliga tylldelarna gör den sexig och den högkvalitativa leavers-vävda spetsen fram och bak gör den otroligt elegant på samma gång!

Till artikeln ❭


Formande trosa med spets

Diskret men ändå med det där lilla extra: de här trosorna i extremt bekväm, formande mikrofiberkvalitet framkallar fina kurvor och är samtidigt otroligt mjuka.

Den högkvalitativa och särskilt eleganta leavers-vävda spetsen i midjan ger en extraordinär look. En annan fantastisk detalj: skapad utan störande sömmar i benslutet, det gör den nästan osynlig.

Till artikeln ❭


Smart underklänning

En drömsiluett på nolltid? Inga problem med denna starkt formande underklänning i mikrofiberkvalitet. De laserskurna kanterna garanterar att ingenting syns. Så den kan bäras perfekt under åtsittande kläder!

Det smarta snittet och de dubbla lagerna stöder bysten och modellerar hela överkroppen. Det bästa är: tack vare de speciella sidosömmarna kan den kortas individuellt med en sax - utan att sys! Du kan enkelt anpassa längden till din kroppsstorlek.

Till artikeln ❭


Formar, sticker inte ut och visar upp min figur: mikrofiber-bh-linne!

Den här vackra bh-linne i fin mikrofiberkvalitet har inga sömmar vid fållen och får din figur att se upp till en klädstorlek smalare ut - utan att synas!

Och det bästa av allt: du kan dra din favoritbehå rakt under linnet! För mer stabilitet och stöd har den en dubbel finish i toppen. Särskilt finurligt: Den innovativa skärningen stöder bysten samtidigt som den döljer ryggen och magen perfekt. Den skapar en absolut drömsiluett!

Till artikeln ❭


Hittade du inte det du letade efter?